No results found in this location. Please try again.

Sorteerplaat dealerUw locale verkooppunt van bollenplaten.nl

N.P. van Paridon & Zn

Kleine ziftmaten gebruiken wij veel voor onze fritillaria’s.
In het verleden maakte wij gebruik van stalen sorteerplaten, maar vanwege beschadiging zijn we overgestapt op rubberen sorteerplaten.
In overleg met Alex Vink van bollenplaten.nl is deze stalen sorteerplaat vervangen voor een rubberen sorteerplaat. Deze heeft inmiddels 1 jaar naar volle tevredenheid meegedraaid binnen ons in het bedrijf. Door de flexible montage van het rubber lossen deze sorteerplaten buitengewoon goed!

-Bollenplaten.nl: door het gatenpatroon te optimaliseren is het mogelijk geweest om zoveel mogelijk sorteergaten in de platen te realiseren. Daardoor geven de platen voldoende sorteercapaciteit.

A.C.M. Smit & Zn

Onze sorteerlijn is de belangrijkste spil van onze verwerkingslijn. De sorteerplaten van onze leverbare maten controleren wij ieder jaar op slijtage, omdat wij dit erg belangrijk vinden. Bij aanschaf van nieuwe sorteerplaten letten wij erg op kwaliteit / prijs verhouding. De sorteerplaten van bollenplaten.nl leveren deze gewenste kwaliteit. Door de scherpe prijs kunnen we nu de platen van de leverbare maten ieder jaar vervangen.

Wij maken gebruik van grote sorteerplaten van 120×122 cm.
Bij deze grote platen is een goede constructie belangrijk om doorbuigen en klapperen te voorkomen. De sorteerplaten van bollenplaten.nl zijn zeer degelijk samengesteld en hebben daarnaast een mooie strakke afwerking wat we bij andere leveranciers miste.
Ook de prijstelling van één vaste prijs voor alle ziftmaten inclusief opties spreekt ons erg aan. Je weet direct waar je aan toe bent.

Q.J. Vink & Zn. BV

Wij verwerken veel ongespoeld product over de sorteerlijn, waardoor de sorteerplaten erg vies worden. Twee maal per dag maken we de sorteerplaten intensief schoon met de hogedruk spuit. Daardoor is de kwaliteit van de sorteerplaat extra belangrijk. De sorteerplaten van bollenplaten hebben nu een jaar gedraaid en wat ons opvalt is dat deze er nog als nieuw uitzien. Daarnaast waren we erg tevreden over de loscapaciteit van de platen: er bleven veel minder bollen in hangen dan in onze andere sorteerplaten.

 

Nic van Klink BV

Sorteerplaten van bollenplaten.nl bij u in de buurt: Er zijn er u al vele voor gegaan.
Ook overtuigd? Bestel hier uw sorteerplaten.